16. Kappaleen Monikulttuurisuuden ja erilaisuuden lisämateriaali

Kulttuurierojen ilmeneminen Video käsittelee erilaisten ihmisten samanlaisia oikeuksia ja velvoitteita. Esimerkkejä tasa-arvon ja syrjinnän etiikasta. Tämä kirja käsittelee etiikkaa sekä teoreettisella tasolla että käytännön esimerkkien kautta. Mitä eettisiä periaatteita voit tunnistaa videolta? Elämän arpajaiset -video. Mitä ajatuksia video herättää? Onko elämä ennalta määrättyä vai voiko ihminen valita vapaasti elämänsä suunnan? Miten globaalia eriarvoisuutta tulisi lieventää? … Jatka lukemista ”16. Kappaleen Monikulttuurisuuden ja erilaisuuden lisämateriaali”

Kulttuurierojen ilmeneminen

Video käsittelee erilaisten ihmisten samanlaisia oikeuksia ja velvoitteita. Esimerkkejä tasa-arvon ja syrjinnän etiikasta. Tämä kirja käsittelee etiikkaa sekä teoreettisella tasolla että käytännön esimerkkien kautta. Mitä eettisiä periaatteita voit tunnistaa videolta?

Elämän arpajaiset -video. Mitä ajatuksia video herättää? Onko elämä ennalta määrättyä vai voiko ihminen valita vapaasti elämänsä suunnan? Miten globaalia eriarvoisuutta tulisi lieventää?

Miksi sinäkin voit muuttaa maailman?

Hofsteden kulttuurierot esitettynä kartalla

Amerikkalaisen ja japanilaisen kuttuurin eroja

Rasismin ja rodun ajatuksen filosofiaa


Apartheid-politiikka

Orjuuden historiaa. Perustele miksi orjuus on väärin ihmisyyttä kohtaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.